Recensies & Reviews

"Visueel zeer mooi en super praktisch in gebruik. Grote keuze aan verschillende voedingsmiddelen allemaal met duidelijke foto’s. Voor ons een echte hulp bij het uitwerken van een voedingsanamnese, het juiste behandelplan opstellen en het brengt de communicatie op gang met regelmatig verwondering van de clie╠łnt over zijn eetgedrag..."
- Christel Vanden Poel, Vlaamse Beroepsvereniging voor Diëtisten

"Naast het feit dat ik het boek nu ook meer gebruik in mijn praktijk, verwijs ik er ook naar tijdens mijn lessen aan onze toekomstige diëtisten. Binnen het vak Dietetic Skills moedig ik hen aan om dit boek zeker in huis te halen. Het uitklapbare overzicht van voedingsmiddelen in twee richtingen vind ik top"
- Lieve Snoeckx, Diëtist & Lector Voedings- en dieetkunde aan de AP-Hogeschool Antwerpen.

"De titel maakt zijn belofte waar. Er is veel aandacht besteed aan de vormgeving en het gebruiksgemak. Ieder hoofdstuk heeft een eigen kleur. Zo is er een hoofdstuk ontbijtgranen..."
- Karine Hoenderdos, Nieuws voor Diëtisten

We horen ook graag van jou!

Wil je ook een recensie of review schrijven over Porties in zicht? Dat zouden wij enorm waarderen! Via onderstaande link ga je naar onze Google pagina waar je een review achter kunt laten. Je kunt natuurlijk ook iets delen op social media over het boek of over hoe je het gebruikt. Vergeet ons dan niet te taggen!

Beroepsverenigingen en pers kunnen een recensie exemplaar aanvragen via e-mail.
Vermeld hierin je naam, functie / beroep, naam van de vereniging of organisatie en contactgegevens.

Het boek Porties in zicht is een onmisbare tool voor alle behandelaars op het gebied van voeding en gezondheid om inzicht te krijgen in de werkelijke voedingsinname.
€ 45,95 (incl btw)

NIEUWSBRIEF

Laat je e-mailadres achter en ontvang 1 x per kwartaal ons laatste nieuws.

CONTACT

info@portiesinzicht.nl

www.portiesinzicht.nl

Download perskit

ISBN 978-90-9034829-2

KvK Rotterdam 82463387