Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Wellicht wordt die hier beantwoord. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur ons dan een e-mail. Wij doen ons best om je dezelfde werkdag te antwoorden. 

Voor wie is Porties in zicht?

Porties in zicht is er voor alle behandelaars op het gebied van voeding en gezondheid. Omdat we ook veel plantaardige voedingsmiddelen in het boek hebben opgenomen, voorzien wij ook behandelaars die zich richten op een plantaardig voedingspatroon van een toekomstproof tool voor het begeleiden van cliënten naar een bewuster eetgedrag. 

  • Diëtisten, kinderdiëtisten, plantaardig / vegan diëtisten etc.
  • Gewichtsconsulenten
  • Voedingscoaches en -deskundigen
  • Orthomoleculair therapeuten
  • Zorgverleners en -instellingen
  • Opleidingsinstituten, docenten, studenten
  • Onderzoekers
Wie zijn de makers van het boek?

Porties in zicht is ontwikkeld door Jasmin Ghorbanian en Linda Hirzmann. Jasmin is geregistreerd diëtist met een focus op plantaardige voeding. Linda is ontwerper en heeft het boek en alle andere communicatiemiddelen ontworpen. Door onze inhoudelijke en visuele krachten te bundelen hebben wij van Porties in zicht een compleet, aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk boek weten te maken. Lees hier meer over ons.

Omdat het een verkeerd beeld kan geven. Als een cliënt aangeeft een bepaalde portie hummus te eten, is het aan de behandelaar om te vragen welke soort, omdat de samenstelling flink kan verschillen. Bijvoorbeeld:... (voorbeeld voedingswaarden hummus)
Ook veranderen ingrediënten met de tijd. Sauzen kunnen bijvoorbeeld minder zout gaan bevatten en snoepjes suikervrij worden. Vraag dus even door bij dit soort producten welke soort je cliënt consumeert. Het kan natuurlijk ook interessant zijn om te kijken of er van hetzelfde voedingsmiddel een geschiktere variant te krijgen is voor je cliënt.

Hoe kan ik bestellen?

Porties in zicht is alleen te bestellen via deze website. Dat kan veilig en eenvoudig via iDeal (NL) of Bancontact (BE). Het is niet mogelijk om het boek via de e-mail te bestellen. 

Wat zijn de verzendkosten?

Wij vragen een bijdrage in de verzendkosten van € 3,95 voor zendingen binnen Nederland en € 5,95 naar België.

Wat is de levertijd?

Wij streven ernaar de bestellingen nog dezelfde of de volgende werkdag te verzenden, maar altijd binnen 3 werkdagen. De exacte levertijd is afhankelijk van Post NL of Bpost. Verzendingen binnen Nederland krijgen automatisch een track & trace code via de e-mail zodra het pakket is verzonden.

Hoe kan ik studentenkorting krijgen?

Speciaal voor alle studenten voeding en diëtetiek in Nederland & België bieden wij een code aan om het boek Porties in zicht met korting aan te schaffen. Je leert tijdens je studie namelijk al om op een accurate wijze voedingsanamneses af te nemen. Wil je ook profiteren van onze studentenkorting? Vraag via je Hogeschool de kortingscode aan. Heeft jouw Hogeschool nog geen kortingscode van ons ontvangen? Zij kunnen deze via e-mail bij ons aanvragen.

Hoe kan ik een recensie of review schrijven?

Wil je ook een recensie of review schrijven over Porties in zicht? Dat zouden wij enorm waarderen! Via onderstaande link ga je naar onze Google pagina waar je een review achter kunt laten. Je kunt natuurlijk ook iets delen op social media over het boek of over hoe je het gebruikt. Vergeet ons dan niet te taggen!

Beroepsverenigingen en pers kunnen een recensie exemplaar aanvragen via e-mail: info@portiesinzicht.nl

Porties in zicht is ontwikkeld door diëtiste Jasmin Ghorbanian en ontwerper Linda Hirzmann. Fotograaf Jeroen Moerdijk legde alle porties fris en nauwkeurig vast op de gevoelige plaat.

NIEUWSBRIEF

Laat je e-mailadres achter en ontvang 1 x per kwartaal ons laatste nieuws.

CONTACT

info@portiesinzicht.nl

www.portiesinzicht.nl

Download perskit

ISBN 978-90-9034829-2

KvK Rotterdam 82463387