Ons team

Jasmin Ghorbanian

Geregistreerd diëtist

Dagelijks begeleid ik mijn cliënten naar een gezonde leefstijl en het ontwikkelen van een fijne relatie met eten. Ik bied een unieke methode voor gezond afvallen en gewichtsbehoud met een holistische kijk op gezondheid. Daarbij staat plantaardig en intuïtief eten centraal.
www.nourishbyjasmin.com

Linda Hirzmann

Ontwerper

Ik ben gespecialiseerd in logo & identity design voor bedrijven en heb een passie voor het ontwerpen van boeken en hun covers. Al jaren heb ik interesse in een gezonde leefstijl. Ik sport graag, houd van gezond en plantaardig koken en heb een opleiding over natuurvoeding gevolgd. www.lindahirzmann.com

Jeroen Moerdijk

Fotograaf

Voor het boek Porties in zicht heb ik alle voedingsmiddelen in de verschillende portiegroottes gefotografeerd. www.jeroenmoerdijk.com

"Door onze inhoudelijke en visuele krachten te bundelen hebben wij van Porties in zicht een compleet, aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk boek weten te maken."

Onze visie

Hoe krijgen we porties zo nauwkeurig én duurzaam mogelijk in zicht?

Wij vinden duurzaamheid en alles wat hiermee in verbinding staat écht belangrijk, daarom is het voor ons logisch om dit ook door te voeren in onze onderneming.
We geven met dit boek geen inhoudelijke voedingsadviezen, het doel van dit boek is om bewustwording te creëren rondom eetgedrag. Wel hebben we bij de totstandkoming van het boek een duurzame aanpak nagestreefd door bijvoorbeeld plantaardige voedingsmiddelen te gebruiken waar dit visueel overeenkomt met de dierlijke varianten. We hebben ook rekening gehouden met wat we in de toekomst vaker zullen gaan eten zoals plantaardige eiwitbronnen en gerechten uit diverse (eet)culturen.

NIEUWSBRIEF

Laat je e-mailadres achter en ontvang 1 x per kwartaal ons laatste nieuws.

CONTACT

info@portiesinzicht.nl

www.portiesinzicht.nl

Download perskit

ISBN 978-90-9034829-2

KvK Rotterdam 82463387